Friday, October 18, 2013

Skalar


















Skalar var et anarkistisk ska-band som startede i 1999. De var især aktive omkring det gamle ungdomshus, hvor de også spillede koncerter. Desuden spillede de på Roskilde Festival i 2002. De spillede deres sidste koncert den 18. oktober 2008, da det nye ungdomshus på Dortheavej åbnede. Dog gav de en reunion-koncert til The Final Ska Convention på Loppen i år, hvor jeg var så heldig at høre dem. Skalar spillede reggae/punk inspireret ska for fulde gardiner, og det er svært at sidde stille når man hører dem. Der er super meget energi og power i deres musik, og det kan helt klart anbefales at lytte til hvis man skal ud og cykle, eller hvis man har lyst til at danse med sine venner.



                       Download her

2 comments:

  1. Det er for fedt det her!
    Desværre kan jeg ikke få det downloaded da der ikke er seeders nok.. Hvis der kunne komme en enkelt eller to mere på, ville jeg være meget taknemmelig - og selvfølgelig selv uploade bag efter

    ReplyDelete
  2. Hey du!
    Jeg seeder den fuldt ud - vi skal nok lige være online på samme tid før du kan få filen, men bare lad den stå og køre, så skal den nok komme!

    ReplyDelete