Thursday, March 13, 2014

Nyt Album Fra Larica

















Larica udgav den 28. februar deres nye plade kaldet Det Kaotiske Orkester. Bandet er fra København/Næstved, og har førhen udgivet 2 plader. Mange kategoriserer Larica som en ska- eller reggaegruppe, men i virkeligheden vil de meget hellere være fri for kasser og blive kaldt hvad de er - et danseorkester.

Med udgivelsen af den nye plader viser Larica også en ny del af sig selv. De har ifølge dem selv udviklet sig meget, og lavet deres aller bedste plade indtil nu. Desuden er de gået væk fra det punkede element af deres musik, og mere over i balkan/disco, siger de.

Inden deres release for pladen udgav de en musikvideo til deres nye nummer ved navn "1984". Musikvideoen er hjemmelavet, og er dedikeret til DIY. Man ser hvordan bandet selv spiller, maler graffiti og danser, de har selv arrangeret festen hvorfra live-klippene er optaget, og de har selv klippet og redigeret.

Et par timer inden de udgav pladen til releasefest på Bolsjefabrikken på Ragnhildgade lykkedes det min kollega, Skaden at få et interview med Larica til Byens Radio.

(Hvis du vil have pladen gratis, så skriv '0' i feltet)


No comments:

Post a Comment