Tuesday, April 8, 2014

Nyt Album fra Jake Juke

















Jake Juke, rapper og producer i Sort Stue Recs. udgav fredag den 14. marts sit nye album kaldet Stereopatetisk Sjælesnavs. Albummet er en samlig af blandede projekter der strækker sig mellem 2011 og 2014. Dette er nu blevet til et fuldt album, og kan KUN høres i fuld længe på YouTube.

 Udgivelsen er ifølge hans egen ord: "dedikeret til de efterladte intelligente, der spilder tiden i forstad eller provins med at ryge joints og dagdrømme". Jake Juke har ikke lagt albummet op til download, men har valgt at vedlægge en guide i beskrivelsen til hvordan man downloader albummet fra YouTube. Som en del af guiden bliver der givet nogle gode råd til hvordan du kan kopiere albummet og lave nogle penge på det ved f.eks. at sælge det i klubben eller på rampen.

Hvis man ikke er så meget til formatet FULL ALBUM, så kan det anbefales at skaffe sig et program som CubaseAudacity eller et lignende musik-redigerings-program så du kan skære mixet ud i stykker. Navnene på alle sangene kan findes i beskrivelsen på YouTube. 


No comments:

Post a Comment